perjantai 26. kesäkuuta 2015

Milloin tarvitsen y-tunnuksen?




Vuonna 2001 aiemmin käytössä ollut ly-tunnus poistui käytöstä ja tilalle tuli y-tunnus. Se on ikäänkuin yrityksen "henkilötunnus".  Tunnukset voi kuka tahansa nähdä julkisesta yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä (YTJ) joka on sekä verohallinnon että patentti- ja rekisterihallituksen yhteinen järjestelmä. Tässä linkki hakupalveluun. Sivuilta saat myös lisätietoja asiasta.

Aiemmin kirjoitin, että käsitöitään voi myydä ilman y-tunnusta. Mutta milloin y-tunnus sitten tarvitaan?

- Jokainen tosissaan yrittäjäksi ryhtyvä varmasti haluaa yrittäjä-statuksen ja hankkii y-tunnuksen. Lähinnä satunnaisesti palkka- ja eläketulon lisäksi ansioita hankkivat toimivat ilman sitä.

- Y-tunnus on välttämätön ainakin siinä vaiheessa, kun yrittäjä on arvonlisäverovelvollinen. Tämä siis viimeistään silloin, kun liikevaihto ylittää 8500 euroa vuodessa, mutta jo aiemminkin, jos yrittäjä hakeutuu arvonlisäverovelvolliseksi.

- Jos yrittäjällä on kiinteä toimipaikka, hänen on ilmoitettava yrityksensä kaupparekisteriin ja silloin hänelle määrätään y-tunnus.

- Kun yrittäjä hakeutuu ennakkoperintärekisteriin, hänelle annetaan y-tunnus. Mikä on ennakkoperintärekisteri ja mihin sitä tarvitaan - siitä myöhemmin.

- Monissa käytännön toimissa tarvitaan y-tunnusta. Esim. kun ostat tukkuliikkeestä, se saattaa edellyttää y-tunnusta.

Vaihde, Pyydykset, Funktio, Zsammenspiel
Voiko y-tunnuksesta olla jotain haittaa? Pelkkää y-tunnusta sinulle ei annetakaan, vaan se liittyy aina em. rekistereihin. Y-tunnus sinällään ei hankaloita elämääsi tai evää sinulta mitään. Lähinnä mieleen tulee työttömyyspäiväraha. Sen saamisessa esim. ennakkoperintärekisteriin kuuluminen saattaa aiheuttaa hankaluutta. Mutta sehän taas ei ole verotusasia, enkä tiedä siitä muuta kuin mitä Kelan sinänsä laajasta ohjeesta selviää.

Se, että yrittäjällä - tai käsityöharrastajalla - on y-tunnus, ei ole mikään tae siitä, että hän maksaa veronsa. Tai siitä, että hän ilmoittaa tulonsa verottajalle. Tai edes siitä, että yrityksellä on toimintaa. Nimittäin kerran annettu y-tunnus säilyy loppuelämän.

Mervi



118 kommenttia:

  1. Mikä on tarkalleen liikevaihdon määritelmä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Hyvä muistutus minulle, kun yritän selostaa mahdollisimman yksinkertaisesti. Silti sorruin kirjoittamaan "kapulakieltä". Liikevaihto on se, paljonko myyt tuotteita tai palveluja. (Se ei siis ole sama kuin voitto, joka saadaan kun on vähennetty materiaali- ja muut kulut.) Liikevaihdo sensijaan kertoo koko myynnin. No arvonlisävero siitä kylläkin vähennetään.

      Poista
    2. Alvi siis vähennetään liikevaihdosta vain, jos on alvi velvollinen. Jollei ole alvi velvollinen, koko myynti on liikevaihtoa. Itse sain verottajalta aikanaan ohjeeksi, että kuitille merkataan alv 0, ei sisällä vähennettävää alvia

      Poista
    3. Yritin päästä mahdollisimman lähelle kommentoijan kysymää liikevaihdon määritelmää, johon kuuluu alvin vähentäminen. Mitään sellaista ei tokikaan voi vähentää, mitä ei ole, kuten mainitsit. Kuitin kirjoittamiseen tulemme perehtymään jatkossa.

      Poista
  2. Ovatko y-tunnukset maksullisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Patentti- ja rekisterihallitukseen ilmoitus näköjään maksaa 110 euroa. Vain verohallinnon rekisteriin halutessaan y-tunnus on maksuton.

      Poista
  3. Heippa!
    Kiitos ihanasta blogista. Hyvä selventää näitä monimutkaisia asioita plus ite en ainakaan uskaltaisi suoraan verottajalta kysyä mitään :D

    Mutta olis pyyntö/ehdotus/kysymys. Olen itse työttömänä... Mulla ei sinäänsä olis mtn sitä vastaan jos möisin kässäkamaa ja maksaisin veroja ym.
    Tässä nyt on vaan se ongelma, että te-toimistoilla ei ole mitää alarajoja (tai järkeä) tuloissa. Jos olet työtön ja myyt villasukat niin työkkäri katsoo sun olleen töissä ja tadaa 3kk karenssia tulee niin että soi, vaikka voittoa olis 1€.
    ....niin sitä vaan mietin, että olenko ihan hakoteillä asian kanssa, onko verottajalla joku näkemys työttömistä myyjistä, mistähän tätä vois kysyä... Koska työkkäristä ei kukaan uskalla kysyä mitään. Mitättömät tulot riippuu niin ohuella narulla että ohhoi o.o

    Ja ennen kaikkea, haluan vähän herätellä keskustelua tästä vallitsevasta käytännöstä.. Jos tätä(kin) kautta olis mahdollista tavoittaa ihmisiä ja selventää tilannetta ja nostaa kissa pöydälle. Nimittäin jos ikinä saan töitä niin vähänkö alan myydä!! (tosin sitten ei varmaan ole aikaa, eikä tarvetta........)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun ei pitäisi ottaa mitään kantaa Kelan tai te-keskuksen asioihin, kun en niistä tiedä. Nyt vaan heitän tähän kysymyksen, josta olen kuullut puhuttavan. Eikö nykyään ole joku 300 euroa, jonka saa kuukaudessa tienata, ilman, että se vaikuttaa työttymyyskorvaukseen? (vaionko senkäännimi nykyään tuo). Oletko sinä kuullut/tietoinen tästä?

      Poista
    2. Tuohon työttömyysasiaan kommentoin sen verran omasta kokemuksesta, että lomautettuna ollessani ja sivutyötä sinä aikana tehdessäni sain ns. soviteltua päivärahaa. Eli pienempää kuin jos en olisi mitään tehnyt lomautusaikana. Tämä toki työttömyyskassastani, koska sellaisen jäsen olen, mutta siis ideana, että karenssia ei ainakaan sieltä tullut vaan päivärahan alennus - kaiken kaikkiaan kannatti olla sivutöissä, ei päiväraha niin paljoa pienentynyt, että sivutyön tulot huomioiden olisin siinä "hävinnyt".
      Kiitos Mervi näistä tietoiskuista, jokaisen luen sanasta sanaan!

      Poista
  4. Tämä blogi on todellinen löytö! Suunnittelen ryhtyväni myymään itse tekemiäni tuotteita. Ajattelin aloittaa myymällä ensin tuttaville Facebookissa, ja sitä kautta testailla menekkiä. Tuli vain mieleen nämä verotus-asiat, ja päätin aloittaa tiedonhaun googlettamalla. Kappas, löysin tämän blogin! Asiat on kerrottu todella ymmärrettävällä tavalla. Luen myös kaikki postausten kommentit ja vastaukset, joista on myös huima apu. Mahtavaa, että löysin helpon ja asiantuntevan kanavan juuri kyseiseen etsimääni tietoon! Kiitos blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein nenääni niiskautin tätä lukiessani. Liikuttavaa. Olisi tosi hienoa, jos voisi olla avuksi jollekin. Se on koko tämän blogin tarkoitus!

      Poista
  5. Ihana asiantunteva blogi! Itselläni on 2 ammattia, toinen niistä käsityöammatti. En kuitenkaan kuvittele jättäväni päivätyötäni mutta haluaisin lisäansioita käsityöammatistani. Varsinaista yritystä en halua tässä vaihessa perustaa. Asiaa kyselin kahteenkin otteeseen verotoimistosta, mutta 'varmistivat' minulle että jos myyn valmistamaani tuotetta, minun tarvitsee perustaa yritys. Jätin suunnitelmani sitten siihen.... Mutta kysynkin sinulta nyt: Miten toimin verotuksellisesti kun olen toisella töissä päivät ja illat haluan valmistaa käsitöitä? En usko että ylitä tuota ALV-rajaa 8500 €...Mutta entäs sitten jos edelleen kävisin toisella töissä ja illalla teen käsitöitäni ja myynti nousee yli tuon 8500 €, tarvitseeko minun silloin perustaaa jo yritys? Kolmas kysymys (yritä kestää): Jos myyn käsitöitäni esim. Ebay:n tai Esim. Etsyn kautta, miten verot silloin? ...Ystävätär innoissaan hihkuu vierellä haluavansa myydä vanhoja keräilemiään käytettyjä vaatteita ja astioita Ebayssä, mitenkä verot siitä pitäisi ilmoittaa? Terveisin onnellinen blogisi löytämisestä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. luin kyllä tämän kysymyksesi tänään, tiistai-iltana, mutta keskustelen huomenna veroasiantuntijani kanssa, tarkistutan vastaukset aina.

      Vastaan päivän parin sisällä. Mervi

      Poista
    2. Ja tässä vastausta:
      Taitaapa olla niin, että tuolla ajatuksella "perustaa yritys", on turhankin mahtipontinen painoarvo, sitä pelätään ehkä ihan suotta? Verotuksessa se on vain aloittamisilmoituksen antaminen yritystoiminnasta - ei sen kummempaa perustamista.

      Jos jatkuvasti tekee käsitöitä myyntiin ja tulojakin kertyy muutamia tuhansia, niin helpompaa on ilmoittaa yritystoiminnan aloittamisesta ja toimia sen mukaisesti. Alv-rajan ylittäessä on sitten pakko rekisteröityä. Toki voit ensin seurata tilannetta ja jos näyttää siltä, että saat myyntitoiminnan käyntiin ja tuloja todellakin kertyy, niin sitten (hyvissä ajoin ennen 8500 myyntiä) teet aloittamisilmoituksen verotoimistolle. Saat siinä yhteydessä y-tunnuksen.

      Toiminnasta on kuitenkin alusta alkaen pidettävä vähintään muistiinpanoja tuloista ja menoista ja kuitit säilytettävä. Kirjanpitovelvollisuus on sitten viimeistään pakollista, kun toiminta on liiketoimintaa (ainakin jo silloin, kun 8500 euroa ylittyy). Tähän kirjanpitoasiaan tulemme vähän myöhemmin, selvitän sitäkin sitten juurta jaksaen.

      Tilanne on ihan sama, myykö tuotteita kivijalkamyymälästä, verkkokaupasta, facebook-ryhmässä tai Ebay:n tai Etsyn kautta. Tulo on tuloa ja menot ovat menoja ja erotus verotettavaa tuloa ja toimitaan, kuten toimittaisiin "yritystoiminnassa".

      Sitten se ystävättären juttu. Omien vanhojen vaatteiden ym. tavaroitten myynti, eli kirpputorimyynti, on pidettävä erillään yritystoiminnasta, koska se ei yleensä ole verollista. Tästähän jo kirjoitinkin. Ja sekin tuli mainittua, että jos ostaa käytettyä ja myy edelleen, se ei enää ole verotonta kirpputorimyyntiä, vaan liiketoimintaa.

      En lähde tässä vaiheessa näin kommentissa vastaamaan tulojen ilmoittamiseen, koska siitä tulee erillinen postaus. Pysy siis kuulolla! Ja kiva, että blogistani on hyötyä.

      Poista
  6. Kiitos vastauksestasi! Voi kun olisit istunut verotoimistossani reilut parikymmentä vuotta sitten, olisin saanut oikean vastauksen ja uskaltanut aloittaa käsityöläisenä toimimisen ilman yrityksen perustamisen pakkoa varovasti. Minut torpattiin silloin pelottelemalla ennakkoveroilla pystyyn jo ennenkuin pääsin edes kokeilemaan miltä se tuntuisi...Tietysti aika ei ollut paras mahdollinen käsitöiden myymiselle kun hyvä jos ihmisillä riitti rahaa perustoimeentuloon. Tällä hetkellä tilanteeni on se että niskassa painaa talolaina ja kohtapuolin remonttilaina joten pakko on pysyä toisella töissä, mutta mietin eri mahdollisuuksiani. Pystyn kyllä aloittamaan päivätyöni ohella työskentelemään käsityöläisenä ilman yritystä kunhan ilmoitan tuloni...Mitenkähän eläke? Eläkettä kertyy kaiketi vain yrityksen kautta? Mikä on halvin ja yksinkertaisin yrityksen muoto ja mitä siitä pitäisi jäädä voittoa että kannattaa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo eläkeasia on hyvä miettiä myös. Kuten kirjoitatkin, eläkettä käsitöiden myymisestä kertyy vain, jos maksat yel-maksua eli yrittäjän eläkemaksuja. Niihin en osaa sanoa yhtään mitään - kannattaa kysyä eläkelaitoksesta suoraan. Tämä seuraava ei ole asiantuntijan lausunto: luin hiljattain joltain käsityöyrittäjien sivustolta artikkelin, jossa pohdittiin yel-maksun suhdetta muunlaiseen säästämiseen. Sen kirjoituksen mukaan kannattaisi ennemmin laittaa raha poikimaan johonkin sijoitusrahastoon tms. kuin että maksaisi yel-maksua enemmän kuin se pienin mahdollinen. Tiedä häntä? Jos onnistun löytämään tarpeeksi tietoa, voin jossain vaiheessa kirjoittaa tästäkin.

      Yritysmuoto sinällään ei maksa, mutta et varmaan sitä tarkoittanutkaan sanalla "halvin". Yksinkertaisin on toiminimi, jossa sinä maksat ja sinä päätät ja vastaat veloistasi henkilökohtaisesti. Jos käsitöillä ylipäätään pääsee voitolle, on se jo hieno saavutus - sen kannattavuuden miettii jokainen henkilökohtaisesti, millaisen "palkkavaatimuksen" omasta työstään haluaa.

      Kannattavuus vaatii kovin erilaista tulosta riippuen siitä, toimitko kotoa käsin vai pidätkö kivijalkamyymälää - kulut on niin kovin erilaiset.

      Jossain vaiheessa myöhemmin mietimme tuota kannattavuusasiaa ja siihen liittyen hinnoittelua. Moni käsityöläinen hinnoittelee itsensä ulos markkinoilta. Joko liian suurin hinnoin tai liian alhaisin. Mikä on se oikea hinta - ah, siinäpä viisaus!

      Poista
  7. Mitä minulle jää käteen rautalangasta väännettynä jos myyn vuodessa 8000€ :lla tuolla ei-yritystä-systeemillä verrattuna että minulla on vaikka toiminimi ja se y-tunnus. Ajatuksena työskennellä molemmissa tapauksissa kotona ja materiaalikulut ovat samat? Tämä asia pohdituttaa ainakin minua. Tai mitä jos myynti muuttuisi tuohon 8600 € eli ALV pitäisi maksaa ja olla se Y-tunnus , eikö silloin mene jo miinukselle viimeistään ja kannattaisi myydä vain alle 8500€?

    VastaaPoista
  8. Ei se toiminimi muuta euromääräisesti verotustasi mihinkään. Sama vero samasta tulosta menee, olet sitten y-tunnuksellinen tai ilman sitä, yrittäjä tai harrastaja. Arvonlisävero muuttaa tilanteen, silloin sinun pitää nostaa hintojasi, jotta pääset samaan tuottoon. Arvonlisävero ei kuitenkaan nouse heti "täyteen" arvoonsa, vaan pienillä tuloilla saat ns. alarajahuojennuksen. Toisaalta, kun olet alv-velvollinen, saat vähentää esim. hankintamenoihin liittyvät arvonlisäverot. Itse aikoinaan ajattelin pysytellä alle alv-rajan, mutta hyvin pian tajusin, että on sittenkin edullisempaa olla alv-velvollinen. Sain hankittua kankaita tukkuliikkeistä tukkuhintaan. Ulkomaiset tukut eivät edes suostuneet myymään alvittomalle. Ja muuten, ensi vuonna taitaa muuttua nuo arvonlisäveron alarajat...

    VastaaPoista
  9. Joku sanoi tuolla, että y tunnus säilyy koko ikänsä vaikka lopettaa toiminnan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin minä kirjoitin viimeisessä lauseessa. Kyllä asia on juuri niin kuin kirjoitat sinäkin. Onko sinulla siitä kysyttävää?

      Poista
  10. Jos alunperin hinnoittelee tuotteet ilman alvia niin miten on mahdollista nostaa hintoja myöhemmin? Asiakkaat ovat ehtineet tottua alhsisempiin hintoihin ja itsekin olen arvioinut menekin sen mukaan. Ja ehkä toiset myyvät edelleen vastaavia tuotteita ilman alvia.

    VastaaPoista
  11. Satu: niinpä! Jotenkin se vain on tehtävä, kun joudut itse sen alvin kuitenkin maksamaan. On hyvä tarpeeksi aikaisin - ehkäpä heti aloittaessaan yritystoiminnan - ottaa huomioon alvin hintaa korottava vaikutus. Onko asiakaskunta jo niin tuttu, että voi ilmoittaa hintojen koroituksesta ja kertoa syyksi alvin. Ei sitä omaksi tappioksi kannata ottaa.

    VastaaPoista
  12. Mervi, hienoa ja selkeää tekstiä. Näitä samoja asioita olen monesti miettinyt (kirjanpitotausta) ja ihmetellyt, että eikö verottajan toimesta saisi näitä veronmaksajille selkeytettyä. No siihen varmaan tarvitaan 'entinen verottaja', että kirjoitus on suuremman massan ymmärrettävissä ;) Monesti olen kuullut myös noita juttuja eri tulojen erilaisesta verottamisesta, samoin kuin erinäisistä 'rajasummista', jonka alle jäävät tulot olisivat verovapaata ja niitä on kyllä vaikea lähteä oikomaan, kun juttujen kertojilla on niin vahva 'tietämys'. Ja ymmärrän kyllä hyvin, että näille 'tietäjille' on tällainen kuva muodostunut, kun verottajan sivuilta on moni asia niin kovin vaikeasti tulkittavissa ja eikä heillä välttämättä ole samaa kiinnostusta verotukseen kuin jollakin tavalla sen parissa työskennelleillä on. Sinun tekstistäsi ja asiantuntemuksestasi (tunnet veroasiat, mutta myös selkeästi osaat asettautua vaikka kakuntekijän tai kynsientekijän asemaan) voisi verottaja hyötyä, koska kyllähän monesti tuo tietämättömyys on syy siihen, ettei veroja kaikesta makseta. Toki on niitäkin, jotka (vaikka tietäisivätkin) eivät halua veroja maksaa. Olen myös sitä mieltä, että näitä asioita sinun lähestymistavallasi olisi hyvä viedä jo ihan peruskouluun.

    VastaaPoista
  13. Mervi, hienoa ja selkeää tekstiä. Näitä samoja asioita olen monesti miettinyt (kirjanpitotausta) ja ihmetellyt, että eikö verottajan toimesta saisi näitä veronmaksajille selkeytettyä. No siihen varmaan tarvitaan 'entinen verottaja', että kirjoitus on suuremman massan ymmärrettävissä ;) Monesti olen kuullut myös noita juttuja eri tulojen erilaisesta verottamisesta, samoin kuin erinäisistä 'rajasummista', jonka alle jäävät tulot olisivat verovapaata ja niitä on kyllä vaikea lähteä oikomaan, kun juttujen kertojilla on niin vahva 'tietämys'. Ja ymmärrän kyllä hyvin, että näille 'tietäjille' on tällainen kuva muodostunut, kun verottajan sivuilta on moni asia niin kovin vaikeasti tulkittavissa ja eikä heillä välttämättä ole samaa kiinnostusta verotukseen kuin jollakin tavalla sen parissa työskennelleillä on. Sinun tekstistäsi ja asiantuntemuksestasi (tunnet veroasiat, mutta myös selkeästi osaat asettautua vaikka kakuntekijän tai kynsientekijän asemaan) voisi verottaja hyötyä, koska kyllähän monesti tuo tietämättömyys on syy siihen, ettei veroja kaikesta makseta. Toki on niitäkin, jotka (vaikka tietäisivätkin) eivät halua veroja maksaa. Olen myös sitä mieltä, että näitä asioita sinun lähestymistavallasi olisi hyvä viedä jo ihan peruskouluun.

    VastaaPoista
  14. Paljon hyvää kirjoitusta, kiitos.
    Lukivammaisena kuitenkin osa jäi vallan ymmärtämättä. Mietin usein miten voin perustaa yrityksen ilman että se vaikuttaa muuhun elämiseen. On turhauttavaa kuulla että tienaat euron tai tuhat euroa "se voi vaikuttaa tuloihisi mutta emme osaa sanoa vaikuttaako ja miten". Olen asiaa kysellyt TE toimistosta mutta mitään selkeää vastausta ei kukaan osaa sanoa. Vaikka usein luen miten hyvä maa suomi onkaan yrittäjälle niin helpoksi sitä ei ainakaan tehdä jos haluat sen villasukkaparin tai täytekakun myydä laillisesti kerran kuussa niin se voi vaikuttaa suurestikin tuloihisi, harmillista.

    VastaaPoista
  15. Paljon hyvää kirjoitusta, kiitos.
    Lukivammaisena kuitenkin osa jäi vallan ymmärtämättä. Mietin usein miten voin perustaa yrityksen ilman että se vaikuttaa muuhun elämiseen. On turhauttavaa kuulla että tienaat euron tai tuhat euroa "se voi vaikuttaa tuloihisi mutta emme osaa sanoa vaikuttaako ja miten". Olen asiaa kysellyt TE toimistosta mutta mitään selkeää vastausta ei kukaan osaa sanoa. Vaikka usein luen miten hyvä maa suomi onkaan yrittäjälle niin helpoksi sitä ei ainakaan tehdä jos haluat sen villasukkaparin tai täytekakun myydä laillisesti kerran kuussa niin se voi vaikuttaa suurestikin tuloihisi, harmillista.

    VastaaPoista
  16. Tarvitsetko lainaa? Yrityslaina? Henkilökohtainen laina? Onko luottosi huono? Tarjoamme sinulle tarvitsemasi lainan 3%: n korolla ...
    Huomaa: Minimilainasummasi on 5000 dollaria dollareita, lainat 100% ilmaisia (riski).

    quickfinance.dept@hotmail.com
    Mikä-sovellus: +919916071687
    Terveiset..

    VastaaPoista
  17. Tarvitsetko lainaa? Yrityslaina? Henkilökohtainen laina? Onko luottosi huono? Tarjoamme sinulle tarvitsemasi lainan 3%: n korolla ...
    Huomaa: Minimilainasummasi on 5000 dollaria dollareita, lainat 100% ilmaisia (riski).

    quickfinance.dept@hotmail.com
    Mikä-sovellus: +919916071687
    Terveiset..

    VastaaPoista
  18. Tarvitsetko lainaa? Yrityslaina? Henkilökohtainen laina? Onko luottosi huono? Tarjoamme sinulle tarvitsemasi lainan 3%: n korolla ...
    Huomaa: Minimilainasummasi on 5000 dollaria dollareita, lainat 100% ilmaisia (riski).

    quickfinance.dept@hotmail.com
    Mikä-sovellus: +919916071687
    Terveiset..

    VastaaPoista
  19. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    VastaaPoista
  20. Tarvitsetko lainaa, olen yksityinen, luotettava ja luotettava lainanantaja; Tarjoan lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille alhaisella ja edullisella 3 % korolla. Etsitkö yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velan vakauttamista, vakuudetonta lainaa ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on evännyt lainan yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa lainapäätöksillesi, tarjoamme lainoja 2 000 € – 100 000 000,00 € 1-20 vuoden takaisinmaksuajalla kaikkialla maailmassa. Sähköposti: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Whatsapp-numero: +2348071917956 Whatsapp-numero: +919654763221

    Ottaa yhteyttä:
    Bryan Stefan

    VastaaPoista
  21. Tarvitsen kiireellisen Whatsapp-lainan Jurgen Stefanille https://wa.me/+2348071917956


    Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaaksesi velkojasi tai osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Whatsapp:+2348071917956 Nämä ovat Jurgen Stefan Financial Service. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 3% korolla. Vaihe on 5 000 00 €. 100 000 000,00 € asti.

    VastaaPoista
  22. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen selvittämiseen vai tarvitsetko osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä tehdäksemme kaikista talousongelmistasi menneisyyttä. Ota yhteyttä sähköpostitse:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Tämä on Ocean Finance Mortgages. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 2% korolla. Vaihtelee 5 000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  23. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaaksesi velkojasi tai osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Tai Whatsapp: +919654763221 +2348071917956 Nämä ovat Jurgen Stefan Financial Service. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 3% korolla. Vaihe on 5 000,00 eurosta 350 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  24. Hei

    Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisiin tarpeisiisi? Tarjoamme lainoja 2 000 eurosta 50 000 000,00 euroon, olemme luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia, ilman luottokelpoisuustarkastuksia ja tarjoamme ulkomaisille lainoille 100 % takuun siirtojakson aikana.

    Jos kiinnostuit, ota yhteyttä osoitteeseen.

    Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Huom
    Herra Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Tarvitsetko lainaa? yksityinen laina? Yrityslainat? Asuntolaina? Maatalous- ja projektirahoitus? Tarjoamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä sähköpostitse: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Tarvitsetko lainaa? Tarjoamme kaikenlaisia lainoja, mukaan lukien asuntolainat, yrityslainat, sairaanhoitolainat, asuntolainat, opintolainat 2% korolla.

    Voit ottaa meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi taloudellista apua sähköpostitse: fredmorefinance@gmail.com tai whatsapp: +919654763221

    Toivottaen
    Fred Moore

    VastaaPoista

  27. Olemme erikoistuneet tarjoamaan laajan valikoiman palveluita, kuten lainoja, asuntolainoja, sijoitusrahastoja, henkilökohtaisia ​​lainoja, terveyslainoja, avioliittolainoja, kiinteistölainoja, yrityslainoja ja yrityslainoja. voimme järjestää minkä tahansa lainan budjettiisi sopivalla erittäin halvalla korolla. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä jo tänään sähköpostitse: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Edullinen lainatarjous ILMAN ENNAKKOMAKSUT

    Hei,

    Mitkä ovat taloudelliset tarpeesi? Myönnämme lainoja vähintään 2 000,00 dollarista enintään 100 000 000,00 dollariin ja laina-aika on 1–30 vuotta erittäin alennettu 2 % korko.

    Ota yhteyttä sähköpostitse: mh33finance@gmail.com

    Tarvitsetko yrityslainaa?
    Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa?
    Haluatko ostaa auton?
    Haluatko jälleenrahoittaa?
    Tarvitsetko asuntolainaa?
    Tarvitsetko valtavaa pääomaa liiketoimintaehdotuksen tai laajentamisen aloittamiseen?

    Oletko menettänyt toivosi ja luulet, että ulospääsyä ei ole, ja taloudelliset taakasi jatkuvat? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä mahdollisen liikeyhteistyön saamiseksi.

    Ota meihin yhteyttä sähköpostitse:  mh33finance@gmail.com

    Terveiset
    M&H RAHOITUS

    VastaaPoista
  29. Laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma niin monille asiakkaille, joilla on taloudellisia tarpeita. Huono luotto ja vakuudet ovat asia, josta asiakkaat ovat aina huolissaan etsiessään lainaa lailliselta lainanantajalta. Mutta MIDLAND CREDIT FIRM.on tehnyt tämän eron laina-alalla. MIDLAND CREDIT FIRM on lainanantajaorganisaation akkreditoima myöntämään lainoja paikallisille ja kansainvälisille asiakkaille 3% korolla. Meille on annettu etuoikeus vastata taloudellisiin tarpeisiisi. Luottokysymyksen ei pitäisi estää sinua saamasta tarvitsemaasi lainaa.

    Palveluihimme kuuluvat seuraavat: -
    * Sijoittajalainat
    * Velan vakauttaminen
    *Toinen asuntolaina
    * Yrityslainat
    * Henkilökohtaiset lainat
    *Kansainväliset lainat

    Ei sosiaaliturvaa eikä luottotarkastusta, 100 % takuu. Sinun tarvitsee vain kertoa meille tarkalleen mitä haluat ja me toteutamme unelmasi varmasti. MIDLAND CREDIT FIRM sanoo KYLLÄ, kun pankkisi sanovat EI. Lopuksi rahoitamme pienimuotoisia lainayrityksiä, välittäjiä ja pienimuotoisia rahoituslaitoksia, jotta meillä on rajoittamaton pääoma. Lisätietoja lainan hankkimisesta meiltä: Vastaa ystävällisesti tähän sähköpostiin: midland.credit2@gmail.com

    Yrityksen nimi: MIDLAND CREDIT HOME
    Yrityksen sähköposti midland.credit2@gmail.com
    Yrityksen NMLS-tunnus: 315276.
    Motto: Investing for Generations.

    VastaaPoista
  30. Tarvitsetko lainoja projekteihin, investointeihin, henkilökohtaisiin lainoihin, yrityslainoihin, asuntolainoihin, opintolainoihin, yhdistämislainoihin ja lainoja erilaisiin projekteihin? niille, jotka haluavat saada lainaa yrityksestämme, tulee ottaa meihin yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com) ja saada lainasi jo tänään.

    VastaaPoista
  31. Tarvitsetko pikalainaa?

    Tervetuloa kaikille! Lainauskapasiteettimme vaihtelee 2 000 € – 3 500 000 € ja kohtuullinen 2 % korko erittäin yksinkertaisin ja vaivattomin ehdoin. Jos kiinnostuit, jätä viestisi sähköpostitse: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Hyvää päivää ,

    Olen erittäin innoissani saatuani henkilökohtaisen lainani uuden auton ostamiseen Mobil Funding Inc:ltä sen jälkeen, kun väärennetyt lainanantajat huijasivat minut kahdesti. Kaikkivaltiaan Jumalan kiitos kollegani esitteli minut Mobil Funding Inc:lle kollegalta, joka myös sai lainaa liiketoiminnan laajentamiseen ja suurimmaksi yllätyksekseni minulle annettiin tänään 25 000 USD lainaa.

    Kehotan teitä kaikkia lainaa tarvitsevia ottamaan ystävällisesti yhteyttä Mobil Fundingiin sähköpostitse lainahakemusta varten: mobilfunding1999@gmail.com

    Terveiset

    VastaaPoista
  33. Tarjoamme lainoja 2 %:lla Tarjoamme velan vakauslainoja, yrityslainoja, henkilökohtaisia lainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia lainoja kodin jälleenrahoituslainoja, lisätietoja Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  34. Hei, Etsitkö yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velan vakauttamista, vakuudetonta lainaa, riskipääomaa jne... Tai vain, jos pankki tai rahoituslaitos kieltää lainan syystä tai toisesta. Olet oikeassa paikassa luottoratkaisuille! Olemme kristillinen luottojärjestö, annamme lainoja sitä positiivisesti tarvitseville ja myös luottamuksen arvoisille, annamme myös lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille alhaisella ja edullisella 2 % korolla sähköpostitse osoitteeseen me: (dakany.endre@gmail.com)

    Lainatarjous

    VastaaPoista
  35. Oletko koskaan joutunut huijauksen uhriksi? Oletko hukannut lompakkosi tai rahasi väärennetyille hakkereille verkossa? Pyydän sinua ottamaan yhteyttä tähän luotettavaan hakkeri- ja palautusasiantuntijaan AITOON HAKKERIIN. Jouduin väärennettyjen ihmisten uhriksi, jotka esiintyivät binäärioptioina ja bitcoin-sijoittajina, menetin 10 000 dollarin ja 2 BTC:n summan bitcoin-lompakostani näille väärennöksille. Kesti hetken ennen kuin tajusin, että ne olivat huijauksia, ja tämä todella sattui. Sitten ystäväni kuuli siitä ja suositteli minua GENUINE HACKERille, joka auttoi minua palauttamaan kaiken menettämäni. Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM tai WhatsApp +1 (260) 218-3592 kautta.

    VastaaPoista
  36. Tarvitsetko minkäänlaista taloudellista apua? Henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Yrityksen lainat? Maatalous- ja hankerahoitus? Myönnämme lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  37. Tarjoamme lainoja 2 %:lla Tarjoamme velkojen vakauslainoja, yrityslainoja, henkilökohtaisia lainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja kodin jälleenrahoituslainoja, lisätietoja Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  38. Hei ja tervetuloa Spotcap Global Financial Services -palveluun, Nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös rahoituskonsultti. Tarjoan kaikenlaisia lainapalveluita

    Tarvitsetko kipeästi taloudellista tukea? Tarvitsetko lainaa eri tarkoituksiin? Jos vastauksesi on kyllä, neuvon sinua ottamaan yhteyttä yritykseeni | spotcapglobalservices@gmail.com | tai lähetä tekstiviesti WhatsAppissa: +31642117819 | ja sinulla on laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia lainapalveluita kaikkialla maailmassa.

    Tarjoamme kaikenlaisia lainapalveluita (henkilölaina, yrityslaina ja paljon muuta), tarjoamme sekä pitkäaikaisia että lyhytaikaisia lainoja ja voit myös lainata jopa 15 miljoonaa euroa ja myönnämme lainoja alhaisella korolla 3 % vuodessa. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan erilaisia tavoitteita laajalla valikoimalla lainatuotteita.

    Ymmärrän sen tosiasian, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Yksityisille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat ratkaisua niihin, monien ihmisten on niin vaikea saada osakelainaa paikallisista pankeista tai muista rahoituslaitoksista johtuen korkea korkotaso, riittämättömät vakuudet, velka/tulosuhde, alhainen luottoluokitus tai jokin muu syy

    Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä 24/7 - voit saada lainaa ja suorittaa tapahtumasi milloin ja missä sitä tarvitset

    Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Tiedustelut / Kysymykset? - Lähetä sähköposti | spotcapglobalservices@gmail.com | tai lähetä tekstiviesti WhatsAppissa: +31642117819 | & Vastaanota heti vastaus

    Perheesi, ystävien ja työtovereiden ei tarvitse tietää, että rahat ovat vähissä, kirjoita vain meille ja saat lainan.

    Taloudellinen vapautesi on käsissäsi!!

    VastaaPoista
  39. Hei,

    Olemme sertifioitu tarjoamaan seuraavan tyyppisiä lainoja TAI kaikenlaista rahoitusta: Yksityinen laina? Yrityslainat? Velkakonsolidointiluotto? Paranna kotiasi? Sijoitusluotto? Krediittejä saatavilla? Henkilökohtaiset lainat? kaupalliset lainat? Yhdistetty laina? Yhdistelmälainat? Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  40. Hei,

    Tarvitsetko mukavaa lainaa tyytyväisyytesi vuoksi? Tarjoamme edullisen 3 % korkolainan paikallisille ja kansainvälisille lainanottajille. Olemme sertifioituja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia ja teemme yhteistyötä. annamme pitkäaikaista lainaa enintään 2-50 vuodeksi.

    Tarvitsetko suoraa, helppoa ja edullista lainaa velan maksamiseen, yrityksen perustamiseen tai jostain muusta syystä? Jos näin on, ota meihin yhteyttä lainahakemuksesi kanssa.

    Tämä tarjous on tarkoitettu vakaville ihmisille.

    Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut, sähköpostitse:   easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +13323304179

    Olemme sertifioituja,
    luotettava, luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen.

    Parhain terveisin,
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +13323304179

    3% Yksinkertainen ja edullinen lainatarjous

    VastaaPoista
  41. Tarvitsetko velanhoitolainaa maksaaksesi laskusi? Haluatko hallita velkasi tänään? Yrityslainan jatkotarjous nyt? Tarvitsetko lainaa maksaaksesi laskusi? Tarvitsetko lainaa? Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa? Laina liiketoiminnan laajentamiseen? Yrityksen perustaminen, koulutus, velkojen yhdistäminen Laina kovalle rahalle Lainaa mihin tahansa? Tarjoamme lainaa ilman luottotarkastusta alhaisella korolla 2% lainasta, Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  42. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen maksamiseen tai osakelainaa liiketoimintasi parantamiseen? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Whatsapp:+2347052882002 Nämä ovat Jurgen Stefan Financial Service. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 3% korolla. Vaihe on 5 000 00 €. 350 000 000,00 € asti.

    VastaaPoista
  43. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Myönnämmekö henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Maatalouslainat? Koulutuslainat? Debit Consolidation lainat? Kuorma-autolainat? Autolainat? Hotellilainat? Jälleenrahoittaa lainat? ja lisää koululainoja? Aloituslainat? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    lainatarjous

    VastaaPoista
  44. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? asuntolainat? maatalous- ja hankerahoitus? annamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Yhteydenotto sähköposti; (dakany.endre@gmail.com)

    Lainatarjous.

    VastaaPoista
  45. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? asuntolaina? Liiketoiminta, henkilökohtainen laina ja projektirahoitus, PIKALAINA, Tarvitsetko lainaa maksaaksesi velkasi tai maksaaksesi laskusi tai perustaaksesi hyvän yrityksen? ? Myönnämme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! yhteyssähköpostiosoite:(ecofinance2020@gmail.com)

    ota meihin yhteyttä: ecofinance2020@gmail.com

    whatsapp: +79258159150

    Huom
    ecofinance2020@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Etsitkö yrityslainaa? Henkilökohtaiset lainat, opintolainat, velan vakauttamista koskevat lainat, vakuudettomat lainat, riskipääoma jne. Jos on, kirjoita meille tänään: (dakany.endre@gmail.com) ja hanki laina jo tänään.

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  47. Etsitkö lainaa?? Yrityksille/henkilökohtaisille tai mihin tahansa tarkoitukseen, niin lähetä meille sähköpostia saadaksesi nopean hyväksynnän, alhaisella 2 %:n korolla, sähköpostiosoitteemme on alla: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  48. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarjoamme henkilökohtaisia lainoja? Yrityslaina? kiinnitys? Maatalouslaina? Koulutuslainat? Lainat velkojen vakauttamiseksi? Kuorma-auto laina? Auto laina? Hotellilaina? Jälleenrahoittaa lainoja? ja lisää koululainoja? Aloituslaina? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  49. Hei,

    Meillä on lupa tarjota seuraavan tyyppisiä lainoja tai minkä tahansa tyyppistä rahoitusta: Yksityinen laina? Yrityslainat? Laina velan vakauttamiseksi? Paranna kotiasi? Sijoituslaina? Krediittejä saatavilla? Henkilökohtaiset lainat? kaupalliset lainat? Yhdistetty laina? Konsolidointilainat? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  50. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarjoamme henkilökohtaisia lainoja? Yrityslaina? kiinnitys? Maatalouslaina? Koulutuslainat? Lainat velkojen vakauttamiseksi? Kuorma-auto laina? Auto laina? Hotellilaina? Jälleenrahoittaa lainoja? ja lisää koululainoja? Aloituslaina? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  51. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? asuntolaina? Maatalous- ja projektirahoitus, PIKALAINA. Tarvitsetko lainaa maksaaksesi velkasi, maksaaksesi laskusi tai aloittaaksesi kauniin yrityksen? ? Myönnämme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Yhteydenotto Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    VastaaPoista
  52. Tarvitsetko minkäänlaista taloudellista apua? Henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Yrityksen lainat? Maatalous- ja hankerahoitus? Myönnämme lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  53. Tarvitsetko lainaa? yksityinen laina? Yrityslainat? Asuntolaina? Maatalous- ja projektirahoitus? Tarjoamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä sähköpostitse: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Myönnämmekö henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Maatalouslainat? Koulutuslainat? Debit Consolidation lainat? Kuorma-autolainat? Autolainat? Hotellilainat? Jälleenrahoittaa lainat? ja lisää koululainoja? Aloituslainat? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    lainatarjous

    VastaaPoista
  55. Nimeni on rouva Patricia Kingsman, olemme vuoden 2023 uusi laillinen lainanantaja ja haluamme auttaa kaikkia tahoja, jotka tarvitsevat taloudellista apua tarjoamme alkaen 500 000,00 eurosta ja 5 000 000,00 eurosta, ja myönnämme myös lainoja euroissa sen yli, joten jos tarvitset apua ystävällisesti lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, jotta lainatapahtumasi voi tapahtua nyt, olet lainasi kanssa seuraavan 8 tunnin aikana, se on nopea siirto ja turvallinen ilman viivytystä. Joten sähköposti: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, jos olet kiinnostunut

    Sähköposti: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Hei kaikki,

    Tervetuloa tulevaisuuteen! Rahoitus helppoa Patricia Kingsman -lainayhtiön avulla.

    Oletko etsinyt rahoitusvaihtoehtoja uusille liiketoimintasuunnitelmillesi, Etsitkö lainaa laajentaaksesi olemassa olevaa liiketoimintaasi, oletko hieman vaikeuksissa maksamattomien laskujen kanssa etkä tiedä mihin suuntaan tai minne kääntyä? Ovatko pankit hylänneet sinut? Patricia Kingsman lainayhtiö. sanoo KYLLÄ, kun pankkisi sanovat EI. Ota yhteyttä, sillä tarjoamme rahoituspalveluita alhaisella ja edullisella 2 %:n korolla pitkäaikaisille ja lyhytaikaisille lainoille (vakuudelliset ja vakuudettomat). Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä lisälainan hankintamenettelyjä varten.

    Palveluihin kuuluu:

    * Auto laina
    * Asuntolaina
    * Kuorma-autolaina
    * Asuntolaina
    * Laina velan vakauttamiseksi
    * Yrityslaina
    * Henkilökohtainen laina
    * Opintolaina.

    Patricia Kingsman -lainayhtiön kanssa. Voit sanoa hyvästit kaikille talouskriisillesi ja vaikeuksillesi, sillä olemme sertifioituja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia.
    Sähköposti: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Terveiset,
    Rouva Patricia Kingsman

    VastaaPoista
  57. Hei kaikki

    Nimeni on Eva Tawasoli olen kotoisin Suomesta ja asun Helsingin kaupungissa, olen etsinyt lainaa verkosta ja saan vain huijareita, mutta löysin tämän lainayhtiön nimeltä Patricia Kingsman -lainayhtiö ja olen nähnyt ihmisten todistavan verkossa siellä oli hyviä tekoja, joten päätin kokeilla, olenko onnellinen vielä kerran, joten hain 350 000,00 euron lainaa ja lainanantaja Patricia Kingsman vakuutti minulle, että 8 tunnin kuluttua lainani on pankkitililläni, joten tänään kuten olin töissä näin pankkini kirjoitti minulle viestin, että tililläni on 350 000,00 euron varoja ja kiitän Patricia Kingsmania, koska hän on todellinen, joten jos tarvitset online-lainaa, älä tule huijatuksi, kuten haen tästä yrityksestä, koska hän on ainoa todellinen yritys, joka antaa lainaa verkossa. Heidän sähköpostiosoitteensa on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Nimeni on Pirjo Makkonen Hurri olen Suomesta Sain juuri lainani uudesta laillisesta lainayhtiöstä 2023 ja sen yrityksen nimi, joka auttoi minua lainassani tänään on Patricia Kingsman lainayhtiö, he ovat ihanin lainayhtiö minulla koskaan törmännyt siihen, että hain heiltä lainaa eilen ja ainoa asia, jonka tein, oli maksaa siirtomaksu, jonka he sanoivat minun pitäisi maksaa ja suoritan heti maksun seuraavien 8 tunnin aikana, kun olin lainassani valitettavasti en voi sano kuinka paljon he auttoivat minua, mutta se on suuri summa, joten jokainen, jos tarvitset oikeaa lainaa, tämä on oikea lainayhtiö ottaa yhteyttä heidän sähköpostiosoitteeseensa on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Nimeni on Mariikka Almiala ja olen Suomesta ja asun Vaasan kaupungissa. Haluan käyttää tätä aikaa kertoakseni kaikille Internetissä kuinka sain lainani huijauksen jälkeen 3 kertaa hain lainaa Patricia Kingsmanilta. yritys eilen näin ihmisten todistavan hänen hyvistä teoistaan ja kuinka hän auttoi ihmisiä, joten päätin hakea ja hän kertoi minulle mitä minun piti tehdä, olin peloissani, mutta tein sen tänä aamuna, nyt sain juuri hälytyksen siellä olevasta pankistani rahaa tililläni ja tarkistin summan ja se oli lainani, olen niin onnellinen. Joten haluan käyttää tätä aikaa ja sanoa kaikille Internetissä, että tämä yritys on todellinen, jos tarvitset lainaa, tämä yritys on oikea yritys hakea, älä joudu huijatuksi kuten minä, koska tältä yritykseltä hakee huijareita ja tulet olemaan onnellinen. heidän sähköpostiosoitteensa on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Nimeni on Pekka Tiirikainen Koivisto. Olen Porista ja haluan kirjoittaa Internetiin, että jos tarvitset oikeaa lainaa Patricia Kingsman on oikea lainayhtiö, joka antaa lainaa. Hain lainaa tältä yritykseltä viime viikon perjantaina ja sain lainani heiltä juuri tänään, joten kaikki jos tarvitset oikeaa lainaa ilman huijausta tämä on oikea yritys hakea, joten yritys on todella loistava ja he ovat todellisia niin monia ihmisiä, jotka on huijattu, jos tarvitset lainaa ilman huijausta tämä on todellinen yritys, joka antaa lainoja Hain lainaa tältä Patricia Kingsmanilta ja sain lainani tänään, joten kuka tahansa ympäri maailmaa, jos tarvitset todellista lainaa, etsi tämä yritys ja voit olla varma, että tämä yritys saa hymyn huulille. yritykseen voi ottaa yhteyttä sähköpostitse, heidän sähköpostiosoitteensa on patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Kiitos kaikille, jotka lukevat tämän viestin, tämä yritys ei tiedä, että teen tämän vain todellisen lainan tarpeessa olevien ihmisten turvallisuuden vuoksi.

    VastaaPoista
  61. Hei kaikki

    Olen Saija Hyttinen ja olen Porvoosta. Etsin online-lainaa ja pelkäsin hyvin, etten ole koskaan aiemmin hakenut lainaa, ja etsin erittäin hyvin ja etsin sieltä todellista yritystä, löysin yrityksen nimeltä Patricia Kingsman, katson ja näin, mitä ihmiset sanoivat tästä yrityksestä. oli totta, päätin hakea lainaa yritykseltä ja tarvitsin 150 000,00 euron lainaa yrityksen perustamiseen, kun hain, hän kertoi minulle, mitä minun piti tehdä, tein sen ja hän vakuutti minulle, että 8 tunnin kuluttua olen menossa ollakseni lainassani sanoin okei ja odotin tasan 8 tunnin kuluttua, kun saan lainani tältä yritykseltä, kun kirjoitan tätä nyt, minua ei ole koskaan aiemmin huijattu, ja tämä yritys on loistava, olen kuullut ihmisten puhuvan huijauksista, mutta minä En ole koskaan joutunut huijatuksi ja kiitän Jumalaa siitä. Joten jokainen, jos tarvitset oikeaa lainaa, tämä on oikea yritys hakea, he auttavat sinua ja kun he kertovat sinulle, että saat lainasi, on tarkka aika, jolloin saat lainasi. Minun täytyy vain kirjoittaa tämä viesti kaikille, jotta et tapaisi hakea lainaa väärältä yritykseltä, jos tarvitset oikeaa lainaa, ota yhteyttä tähän yritykseen ja olet onnellinen. Heidän sähköpostiosoitteensa on patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    VastaaPoista
  62. Hei kaikki, nimeni on Anneli Hämäläinen olen Suomesta Sain juuri lainani nyt rouva Patricia Kingsman -lainayhtiöltä, he ovat uusi laillinen lainayhtiö 2023 ja ei ole kestänyt kauan, kun sain lainani heiltä, sain lainani heiltä tänään ja Nyt kun lähetän tämän viestin, olen erittäin iloinen, että tämä yritys on todella hieno, joten kaikki lainaa tarvitsevat ottavat yhteyttä tähän yritykseen, he ovat todella mahtavia, ja posti on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Hyvää päivää Nimeni on Arto Nikkilä Parviainen olen Suomesta tämä yritys, josta Patricia Kingsman ihmiset puhuvat, on totta, en ole koskaan halunnut lainaa, mutta sanoin vain, että minun pitäisi kokeilla tätä yritystä ja katsoa onko ihmisten sanoma totta, ja hain laina heiltä eilen ja sain juuri lainani tänään Patricia Kingsman -lainayhtiöltä keneltä tahansa, jos luet tämän viestin ja tarvitset lainahakemuksen tältä yritykseltä, koska he auttavat sinua, tämä yritys on ainoa yritys, joka tarjoaa todellista lainaa verkossa. Heiltä hakemani laina oli 75 000,00 euroa ja sain lainani 8 tunnissa, joten ystäväni eivät joudu huijatuksi, jos tarvitset oikean lainan, tämä on oikea yritys hakea. Jos olet kiinnostunut siellä olevista lainoista, heidän sähköpostiosoitteensa on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Nimeni on Anne Dullaghan ja olen Helsingistä, Sain juuri lainani Patricia Kingsman -lainayhtiöltä juuri nyt ja olen kuullut tästä yrityksestä ja luulin sen olevan väärennetty yritys, mutta nyt olen niin iloinen, että tämä yritys auttoi minua ja 100% tämä yritys on todellinen, joten jokainen, joka tarvitsee lainaa, tämä on oikea yritys hakea tästä lähtien. Hain lainaa yritykselleni 250 000,00 euroa ja tämä yritys auttoi minua viipymättä, olen niin onnellinen, että todistan tämän yrityksen, koska olen näin muiden ihmisten tekevän sen ja olen iloinen voidessani olla niiden ihmisten joukossa, jotka jakavat todistuksensa siitä, kuinka tämä yritys auttoi minua, joten kaikki, jos tarvitset todellista lainaa, avustajasi on täällä. heidän yhteystietonsa ovat patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Patricia Jumala siunaa sinua ja yritystäsi

    Nimeni on Jussi Rytkönen Juopperi. Olen Helsingistä, minulla ei ole paljon sanottavaa kenenkään, joka tarvitsee todellista lainaa ilman, että sinua huijataan, pitäisi hakea Patricia Kingsmanilta, koska hain lainaa tältä yritykseltä tänään, kun luin niin monia hyviä ja upeita kommentteja tästä yrityksestä. Hain lainaa maksaakseni velkojani ja tarvitsin vain 50 000 euroa, koska käytän osan rahoista myös lasteni koulumaksuihin. Kun kirjoitan tätä Internetissä nyt, sain juuri lainani tältä yritykseltä tänään ja olen niin onnellinen, etten koskaan uskonut, että olisin koskaan enää onnellinen, koska olen käynyt läpi paljon ja kiitän Jumalaa Patricia Kingsmanista, Jumala siunaa häntä ja hänen seuransa, joka sai hymyn huulilleni. Joten kuka tahansa ympäri maailmaa Suomesta ja muista maista lainaa tarvitseva avustajasi on täällä ja yritys on Patricia Kingsman kenelläkään Patricia Kingsman -lainayhtiöstä hakeneella ei ole ongelmaa, koska saat lainasi juuri silloin, kun hän kertoo sinulle. heidän yrityksensä sähköpostiosoite on Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Vielä kerran Jumala siunatkoon sinua Patricia Kingsman ja eläköön kauan jatkaaksesi ihmisten auttamista.

    VastaaPoista
  66. Hei kaikki. Nimeni on Maarit Seljavaara Pyrhönen olen kotoisin Porvoosta, näin ihmisten todistavan tästä Patricia Kingsman lainayhtiöstä ja on hyvä, että olin myös huijauksen uhri 3 kertaa kunnes löysin tämän yrityksen nimeltä Patricia Kingsman lainayhtiö Jumala kantakaa minua todista, että tämä yritys on todellinen ja laillinen, olen 3 lapsen yksinhuoltajaäiti ja työskentelen kahdessa paikassa ansaitakseni enemmän rahaa minulle ja lapsilleni, tämä yritys auttoi minua sen jälkeen kun selitti heille, että yritys käski minun olla huolehtimatta siitä, että menen Saadakseni lainani turvallisesti, pelkäsin, että minua petettiin ennen kuin luulin saman tapahtuvan myös minulle, mutta sanoin itselleni, että Jumala tietää parhaiten. Yritys kertoi minulle, että lainan saamiseen on 8 tuntia ja ajattelin sitä 8 tuntia nopeasti. Sanoin okei, että etsimäni lainasumma oli 350 000,00 euroa ja kun tein kaiken, mitä yritys pyysi ja lähetin vaaditut tiedot Sain lainani 8 tunnissa, kuten kerroin. Kun sain lainani, sanoin itselleni, että Jumala on se, joka sai minut löytämään tämän yrityksen, ja olen jo esitellyt tämän yrityksen yhdelle ystävälleni, joka myös tarvitsee apua, joten kukaan täällä tai missä tahansa näet tämän viestin, jos tarvitset todellista laina, tämä on ainoa yritys, joka voi auttaa ilman epäilystäkään epäonnistumisesta. Olen onnellinen joka päivä tämän yrityksen takia ja rukoilen Jumalaa, että rouva Patricia Kingsman viimeiseksi tässä maailmassa, jotta hän voi jatkaa apua tarvitsevien ihmisten auttamista. Otin yhteyttä tähän yritykseen sähköpostitse, joka on patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Kiitos kaikille, jotka lukevat viestini ja postaukseni.

    VastaaPoista
  67. Hyvää päivää kaikille tällä sivustolla

    Nimeni on Rainer Virtanen Pekka, olen kotoisin Suomesta ja lähden Helsingin kaupungista, ja haluan käyttää tätä tilaisuutta kirjoittaakseni Internetiin rouva Patricia Kingsmanista muutama viikko sitten, kun tarvitsin lainaa ja väärennetyt lainanantajat pettivät minua noin 22 000,00 euroa. joten eräänä päivänä päätin etsiä lainaa uudelleen, koska laina oli erittäin tärkeä yritykselleni, sitten löysin rouva Patricia Kingsmanin ja näin niin monien ihmisten todistavan hänen yrityksestään, enkä ollut varma, että hänen lainansa oli laillinen, mutta päätin antaa kokeilin ja hain 750 000,00 euron lainaa, hän kertoi minulle kaiken, mitä minun piti tehdä, mukaan lukien maksu, joka minun piti tehdä talletuksesta, luulin ensin, että se oli huijaus, mutta yritin sitä, koska näin ihmisten myös todistavan hänestä hyvät teot, että hän on erittäin ystävällinen ja avulias, joten kun talletin lainaan tarvittavat rahat, hän vakuutti minulle, että saan lainani alle 8 tunnin kuluttua tai viimeistään 8 tunnin kuluttua pankkitililläni, sanoin okei ja odotin juuri eilen Sain pankistani viestin, että pankkitililleni on hyvitetty 750 000,00 euroa, joten otin häneen yhteyttä ja kerroin asiasta ja hän oli iloinen, että olen saanut lainani. Ja lupaan itselleni, että jokainen, joka auttoi minua, jaan hänen nimensä kaikkialla Internetissä hänen suuresta avustaan. Joten kuka tahansa Suomessa tai kaikkialla maailmassa, jos tarvitset laillista lainaa, ota yhteyttä rouva Patricia Kingsmaniin, koska hän on laillinen ja tiedän nyt, vaikka on olemassa väärennettyjä ihmisiä, jotka haluavat lainata lainanantajaa Mrs Patricia Kingsman on Jumalan lähettämä. Pikalainaa tarvitseva ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse ja yrityksen sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Kiitos ja terveiset kaikille, jotka lukevat viestini.

    VastaaPoista

  68. Hei ystävä, Tarvitsetko lainaa niin kiireellisesti, jos kyllä, ota ystävällisesti yhteyttä tähän hyvään yritykseen, josta sain 50 000 USD lainani tämän sähköpostin kautta: (digitalloancredits@gmail.com)

    VastaaPoista
  69. Kuinka sain 100 000 dollarin dollarin lainan Heartland Financial Servicestä ostaakseni taloni 24 tunnin sisällä 1,5 %:n yhteydenottoprosentilla (digitalloancredits@gmail.com)

    VastaaPoista
  70. Tarvitsetko lainaa? Yrityslaina? Henkilökohtainen laina? Onko luottosi huono? Tarjoamme sinulle tarvitsemasi lainan 3%: n korolla ...
    Huomaa: Minimilainasummasi on 5000 dollaria dollareita, lainat 100% ilmaisia (riski).
    digitalloancredits@gmail.com
    ..

    VastaaPoista
  71. Hei ja tervetuloa TRUST FUND FINANCE GROUP,INC:hen.

    TRUST FUND FINANCE GROUPissa tarjoamme kaikenlaisia lainapalveluita:

    Tarvitsetko kipeästi taloudellista tukea? Jos kyllä, yritykseni voi auttaa sinua, koska Tarjoamme lainoja alhaisella 2% korolla ja ilman luottotarkastusta. Tarjoamme
    Henkilökohtaiset lainat, velkajärjestelylainat, riskipääoma, liiketoiminta
    lainat, koulutuslainat, asuntolainat jne.

    Huomautus: Kaikkien kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse lisätietojen saamiseksi
    tietoja lainaohjelmistamme.

    ota yhteyttä sähköpostitse: tffinance@aol.com
    Puh: +447477169213

    parhain terveisin
    Lainavastaava,
    Patricia Daniels.

    VastaaPoista
  72. Olemme sertifioitu tarjoamaan seuraavat lainatyypit tai minkä tahansa tyyppisen rahoituksen: Henkilökohtainen laina? Yrityslainat? Laina velan vakauttamiseksi? Remontoi kotisi? Sijoitusluotto? Onko luottoa saatavilla? Henkilökohtaiset lainat? kaupalliset lainat? Yhdistetty laina? Yhdistelmälainat? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Lainatarjous.

    VastaaPoista
  73. Tarjoamme 2 %:n lainoja, tarjoamme velan vakauslainoja, yrityslainoja, henkilökohtaisia lainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia lainoja kodin jälleenrahoituslainoja, lisätietoja Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  74. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarvitsetko minkäänlaista lainaa yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa asunnon tai auton ostamiseen? Vai tarvitsetko lainaa maksaaksesi laskusi tai hoitaaksesi itsesi? Jos kyllä, lähetä meille sähköpostia tänään (richardcosmos5@gmail.com) ja hanki lainasi.

    VastaaPoista
  75. Etsitkö yrityslainaa? Henkilökohtaiset lainat, opintolainat, velan vakauttamista koskevat lainat, vakuudettomat lainat, riskipääoma jne. Jos on, kirjoita meille tänään: (richardcosmos5@gmail.com) ja hanki laina jo tänään.

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  76. Tarvitsetko taloudellista apua? Henkilökohtaiset lainat? yrityslainat? asuntolaina? yrityslaina? Maatalous ja projektirahoitus? Annamme lainan 2% korolla! Ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    Lainatarjous.

    VastaaPoista
  77. Hyvät lainanhakijat.

    Onko sinulla taloudellisia vaikeuksia? Haluatko perustaa oman yrityksen? Tämä lainayhtiö perustettiin maailmanlaajuiseksi ihmisoikeusjärjestöksi, jonka ainoana tarkoituksena on auttaa köyhiä ja taloudellisesti ahdingossa olevia ihmisiä. Jos haluat hakea lainaa, ota heihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Nimi:
    Vaadittava lainasumma:
    Lainan kesto:
    Matkapuhelinnumero:

    Kiitos ja Jumalan siunausta
    Ingrid

    VastaaPoista
  78. Hei, etsitkö velan vakauttamista, vakuudetonta lainaa, yrityslainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, henkilökohtaista lainaa, riskipääomaa jne! Olen yksityinen lainanantaja ja lainaan yrityksiä ja yksityishenkilöitä alhaisella ja kohtuullisella 2 %:n korolla. Sähköpostiosoite: (dakany.endre@gmail.com)

    VastaaPoista
  79. QUICK EASY EMERGENCY URGENT LOANS LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

    VastaaPoista
  80. Nimeni on rouva Patricia Kingsman, olemme vuoden 2023 uusi laillinen lainanantaja ja haluamme auttaa kaikkia tahoja, jotka tarvitsevat taloudellista apua, jota tarjoamme alkaen 500 000,00 € ja 5 000 000,00 €, ja annamme myös lainoja euroissa sen yläpuolella, joten jos tarvitset apua ystävällisesti lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, jotta lainatapahtumasi voi tapahtua nyt, olet lainasi kanssa seuraavan 8 tunnin aikana, se on nopea siirto ja turvallinen ilman viivettä. Joten sähköposti: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, jos olet kiinnostunut

    Sähköposti: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Hei kaikki, nimeni on Timo Heinonen, olen Suomesta, sain juuri lainani nyt rouva Patricia Kingsman -lainayhtiöltä, he ovat uusi laillinen lainayhtiö 2023, ja ei ole kestänyt kauan, kun sain lainani heiltä, sain lainani heiltä tänään ja Nyt kun lähetän tämän viestin, olen erittäin iloinen siitä, että tämä yritys on todella loistava, joten kaikki lainaa tarvitsevat ottavat yhteyttä tähän yritykseen, he ovat todella mahtavia. Sähköposti on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Hei kaikki

    Nimeni on Pauli Kiuru, olen kotoisin Suomesta ja asun Helsingissä. Olen etsinyt lainaa verkosta ja saan vain huijareita, mutta löysin tämän lainayhtiön nimeltä Patricia Kingsman -lainayhtiö ja olen nähnyt ihmisten verkossa todistavan siellä hyvistä teoista, joten päätin kokeilla, olenko onnellinen vielä kerran. haki 350 000,00 euron lainaa ja lainanantaja Patricia Kingsman vakuutti minulle, että 8 tunnin kuluttua lainani on pankkitililläni, joten tänään työskennellessäni näin pankkini kirjoittaneen minulle viestin, että 350 000,00 euron varoja on tiliäni ja kiitän Patricia Kingsmania, koska hän on todellinen, joten jos tarvitset online-lainaa, älä tule huijatuksi, kuten minä haen tästä yrityksestä, koska hän on ainoa todellinen yritys, joka antaa lainaa verkossa. Heidän sähköpostiosoitteensa on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Nimeni on Jari Laine olen kotoisin Sain juuri lainani uudesta laillisesta lainayhtiöstä 2023 ja sen yrityksen nimi, joka auttoi minua lainassani tänään on Patricia Kingsman lainayhtiö, he ovat ihanin lainayhtiö, mitä minulla on koskaan ollut törmäsin siihen, että hain heiltä lainaa eilen ja ainoa asia, jonka tein, oli maksaa siirtomaksu, jonka he sanoivat, että minun pitäisi maksaa ja suoritan heti maksun seuraavien 8 tunnin aikana, kun olin lainassani anteeksi en voi sanoa kuinka paljon he auttoivat minua, mutta se on suuri summa, joten jokainen, jos tarvitset oikeaa lainaa, tämä on oikea lainayhtiö ottaa yhteyttä heidän sähköpostiosoitteeseensa on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  84. Nimeni on Henkka Kristian Hoo ja olen kotoisin Suomesta. Haluan käyttää tätä aikaa kertoakseni kaikille Internetissä kuinka sain lainani huijauksen jälkeen 3 kertaa. Hain lainaa Patricia Kingsman -lainayhtiöltä eilen näin ihmisten todistavan hänen hyvät työnsä ja kuinka hän auttoi ihmisiä, joten päätin hakea ja hän kertoi minulle mitä minun piti tehdä, olin peloissani, mutta tein sen tänä aamuna nyt sain juuri hälytyksen pankistani, että tililläni on rahaa ja tarkistin summa ja se oli lainani, olen niin onnellinen. Joten haluan käyttää tätä aikaa ja sanoa kaikille Internetissä, että tämä yritys on todellinen, jos tarvitset lainaa, tämä yritys on oikea yritys hakeaksesi, älä joudu huijatuksi kuten minä, koska tältä yritykseltä hakee huijareita ja tulet olemaan onnellinen. heidän sähköpostiosoitteensa on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  85. Nimeni on Marita Tuominen, olen kotoisin Suomesta ja asun Tampereella. Haluan käyttää tätä aikaa kirjoittaakseni Internetiin, että sain juuri 5 miljoonan euron lainavarani tältä Patricia Kingsman -lainayhtiöltä. Aluksi en uskonut mitä ihmiset sanoivat internetissä, mutta päätin yrittää ja hain lainaa 2 päivää sitten ja sain juuri puhelun pankistani, että tililläni on 5 miljoonaa euroa ja sain heti hälytyksen pankistani Patricia Kingsman -lainayhtiö soitti minulle ja kysyi olenko saanut lainani ja sanoin heille kyllä, joten he sanoivat, että minun pitäisi tuoda lisää ihmisiä sinne yritykseen, jos joku tarvitsee lainaa, joten jos todella tarvitset lainaa, tämä on yritys, jolta voit hakea, he ovat todella mahtavia ja uskon nyt, että todellinen lainayhtiö, joka antaa lainoja ja tämä yritys on Patricia Kingsman -lainayhtiö, joten jos joku teistä tarvitsee kiireellistä lainaa ja on tärkeää, että tämä on oikea yritys, jolta hakea. Sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Lopulta olen todella onnellinen ja voin perustaa oman yrityksen nyt. Kiitos vielä kerran Patricia, olet mahtava ja Jumala siunatkoon sinua ja yritystäsi.

    VastaaPoista
  86. Hei kaikki

    Olen Teemu Uusi-Esko ja olen kotoisin Turusta. Etsin nettilainaa ja pelkäsin hyvin, että en ole koskaan aiemmin hakenut lainaa, ja etsin erittäin hyvin ja etsin sieltä todellista yritystä, löysin yrityksen nimeltä Patricia Kingsman, katson ja näin mitä ihmiset sanoivat tästä yrityksestä. oli totta, päätin hakea lainaa yritykseltä ja tarvitsin 150 000,00 euron lainaa yrityksen perustamiseen, kun hain, hän kertoi minulle, mitä minun piti tehdä, tein sen ja hän vakuutti minulle, että 8 tunnin kuluttua olen menossa ollakseni lainassani sanoin okei ja odotin tasan 8 tunnin kuluttua, kun saan lainani tältä yritykseltä, kun kirjoitan tätä nyt, minua ei ole koskaan aiemmin huijattu ja tämä yritys on loistava, olen kuullut ihmisten puhuvan huijauksista, mutta minä En ole koskaan joutunut huijatuksi ja kiitän Jumalaa siitä. Joten jokainen, jos tarvitset oikeaa lainaa, tämä on oikea yritys hakeaksesi, he auttavat sinua ja kun he kertovat sinulle, että saat lainasi, on tarkka aika, jolloin saat lainasi. Minun täytyy vain kirjoittaa tämä viesti kaikille, jotta et tapaisi hakea lainaa väärältä yritykseltä, jos tarvitset oikeaa lainaa, ota yhteyttä tähän yritykseen ja olet onnellinen. Heidän sähköpostiosoitteensa on patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    VastaaPoista
  87. Patricia Jumala siunaa sinua ja yritystäsi

    Nimeni on Heli Lamminen. Olen Oulu-Suomesta, minulla ei ole paljon sanottavaa kenenkään, joka tarvitsee todellista lainaa ilman, että sinua huijataan, pitäisi hakea Patricia Kingsmanilta, koska hain lainaa tältä yritykseltä tänään, kun luin niin monia hyviä ja upeita kommentteja tästä yrityksestä. Hain lainaa maksaakseni velkojani ja tarvitsin vain 50 000 euroa, koska käytän osan rahoista myös lasteni koulumaksujen maksamiseen. Kun kirjoitan tätä Internetissä nyt, sain juuri lainani tältä yritykseltä tänään ja olen niin onnellinen, etten koskaan uskonut, että olisin koskaan enää onnellinen, koska olen käynyt läpi paljon ja kiitän Jumalaa Patricia Kingsmanista, Jumala siunaa häntä ja hänen seuransa, joka sai hymyn huulilleni. Joten kuka tahansa Espanjasta ja muista maista, jotka tarvitsevat lainaa, on täällä, ja yrityksenä on Patricia Kingsman. Kenelläkään Patricia Kingsmanin lainayhtiöstä hakeneella ei ole ongelmia, koska saat lainasi juuri silloin, kun hän kertoo sinulle. heidän yrityksensä sähköpostiosoite on Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Vielä kerran Jumala siunatkoon sinua Patricia Kingsman ja eläköön kauan jatkaaksesi ihmisten auttamista.

    VastaaPoista
  88. Nimeni on Anneli Taina ja olen Kuopiosta, Sain juuri lainani Patricia Kingsman -lainayhtiöltä juuri nyt ja olen kuullut tästä yrityksestä ja luulin sen olevan väärennösyritys, mutta nyt olen niin iloinen, että tämä yritys auttoi minua ja 100% tämä yritys on todellinen, joten jokainen, joka tarvitsee lainaa, tämä on oikea yritys hakea tästä lähtien. Hain lainaa yritykselleni 250 000,00 euroa ja tämä yritys auttoi minua viipymättä, olen niin iloinen, että todistan tämän yrityksen, koska olen näin muiden ihmisten tekevän sen ja olen iloinen voidessani olla niiden ihmisten joukossa, jotka jakavat todistuksensa siitä, kuinka tämä yritys auttoi minua, joten kaikki, jos tarvitset todellista lainaa, avustajasi on täällä. heidän yhteystietonsa ovat patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Hyvää päivää kaikille

    Nimeni on Pastori Mika Turunen olen kotoisin Suomesta, haluan käyttää tämän pienen ajan, minun täytyy kirjoittaa Internetiin, että jos tarvitset todellista ja laillista lainaa Patricia Kingsman on oikea yritys hakea minua 2 hakijani yritykseltä. lainalle ja Patricia Kingsman oli kolmas yritys, jolta hain Sain lainani Patricia Kingsman -lainayhtiöltä alle 8 tunnissa, koska yritys kertoi minulle, joten jokainen, joka tarvitsee verkkolainaa ilman huijausta, hakee Patricia Kingsmanilta ja voit olla varma, että tulet olemaan tyytyväinen tähän yritykseen. Voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen vain postitse tai whatsapp-sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Terveisin kaikille, jotka lukevat tämän viestin kaikkialla maailmassa.

    VastaaPoista
  90. Hyvää päivää kaikille tällä sivustolla

    Nimeni on Pekka Kääriäinen, olen Etelä-Afrikasta ja lähden Durbanin kaupunkiin. Haluan käyttää tätä tilaisuutta kirjoittaakseni Internetiin rouva Patricia Kingsmanista muutama viikko sitten, kun tarvitsin lainaa ja väärennetyt lainanantajat pettivät minua noin 2 000,00 euroa. joten eräänä päivänä päätin etsiä lainaa uudelleen, koska laina oli erittäin tärkeä yritykselleni, sitten löysin rouva Patricia Kingsmanin ja näin niin monien ihmisten todistavan hänen yrityksestään, enkä ollut varma, että hänen lainansa oli laillinen, mutta päätin antaa kokeilin ja hain 78 000,00 euron lainaa, hän kertoi minulle kaiken, mitä minun piti tehdä, mukaan lukien talletusmaksun, aluksi ajattelin, että se oli huijaus, mutta yritin, koska näin ihmisten myös todistavan hänestä hyvät teot, että hän on erittäin ystävällinen ja avulias, joten kun talletin lainaan tarvittavat rahat, hän vakuutti minulle, että saan lainani alle 8 tunnin sisällä tai viimeistään 8 tunnin kuluttua pankkitililläni, sanoin okei ja odotin juuri eilen Sain pankistani viestin Minulle on hyvitetty pankkitililleni 78 000,00 euroa, joten otin häneen yhteyttä ja kerroin asiasta ja hän oli iloinen, että olen saanut lainani. Ja lupaan itselleni, että jokainen, joka auttoi minua, jaan hänen nimensä kaikkialla Internetissä hänen suuresta avustaan. Joten kuka tahansa Suomessa tai kaikkialla maailmassa, jos tarvitset laillista lainaa, ota yhteyttä rouva Patricia Kingsmaniin, koska hän on laillinen ja tiedän nyt, vaikka on olemassa väärennettyjä ihmisiä, jotka haluavat lainata lainanantajaa Rouva Patricia Kingsman on Jumalan lähettämä. Jokainen, joka tarvitsee pikalainaa, ota yhteyttä sähköpostitse yrityksen Sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Kiitos ja terveiset kaikille, jotka lukevat viestini.

    VastaaPoista
  91. Tarvitsetko luottoa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? joulu laina? asuntolainat? maatalous- ja hankerahoitus? annamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Yhteydenotto sähköposti; (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  92. Tarvitsetko lainaa, olen yksityinen, luotettava ja luotettava lainanantaja; Tarjoan lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille alhaisella ja edullisella 3 % korolla. Etsitkö yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velan vakauttamista, vakuudetonta lainaa ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on evännyt lainan yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa lainapäätöksillesi, tarjoamme lainoja 2 000 - 100 000 000 000,00 $ 1-20 vuoden takaisinmaksuajalla kaikkialla maailmassa. Sähköposti: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Whatsapp-numero: +2347044515643

    Ottaa yhteyttä:
    Bryan Stefan

    VastaaPoista
  93. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? joululaina? Asuntolainat? Maatalous- ja projektirahoitus? Myönnämme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! yhteyssähköposti; (dakany.endre@gmail.com)

    Joululaina

    VastaaPoista
  94. Olemme sertifioitu yksityinen lainanantaja, ja tarjoan paikallisia ja kansainvälisiä lainapalveluita taloudellisiin tarpeisiisi, kuten asuntolainat, autolainat, asuntolainat, yrityslainat, kansainväliset lainat, henkilökohtaiset lainat, julkinen jälleenrahoitus ja velkojen yhdistäminen edulliseen korkoon . Jos haluat lisätietoja, ota minuun yhteyttä sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  95. Tarvitsetko lainaa, olen yksityinen, luotettava ja luotettava lainanantaja. Tarjoan lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille alhaisella ja edullisella 3 %:n korolla. Etsitkö yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velan vakauttamista, vakuudetonta lainaa ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on evännyt lainan yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa lainapäätöksillesi, tarjoamme lainoja 2 000 - 50 000 000,00 dollarin takaisinmaksuajalla kaikkialla maailmassa. Sähköposti: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Whatsapp-numero: +2347044515643

    VastaaPoista
  96. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarjoamme 2 000 eurosta 500 000 000 euroon asti. Kiinnostuneiden tulee ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja: (richardcosmos5@gmail.com)

    Lainatarjous.

    VastaaPoista
  97. Etsitkö yrityslainaa, henkilökohtaisia lainoja, asuntolainoja, autolainoja, opintolainoja, velkojen yhdistämislainoja, vakuudettomia lainoja, riskipääomaa alhaisella korolla ja edullisella 2 %:n korolla. Vastaa meille sähköpostitse (richardcosmos5@gmail.com) Terveisin.

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  98. Tarvitsetko hätälainaa? tarjoamme lainoja 2%, tarjoamme velkajärjestelylainoja, yrityslainoja, yksityislainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia lainoja Kodin jälleenrahoituslainat, lisätietoja Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  99. Hyvää päivää ,

    Olen erittäin innoissani saatuani henkilökohtaisen lainani auton ostamiseen rouva Marion Jansen Loan Help LTD:ltä sen jälkeen, kun väärennetyt lainanantajat huijasivat minut kahdesti. Kaikkivaltiaan Jumalalle kollega, joka myös sai lainaa, esitteli minulle rouva Marion Jansen Loan Help LTD hänen liiketoimintansa laajentamiseen ja suurimmaksi yllätyksekseni minulle annettiin 25 000 dollarin USD laina tänään.

    Kehotan teitä kaikkia lainaa tarvitsevia ottamaan ystävällisesti yhteyttä rouva Marion Janseniin sähköpostitse lainahakemusta varten: marionjansen00@gmail.com


    Kiitos

    VastaaPoista
  100. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Myönnämmekö henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Maatalouslainat? Koulutuslainat? Debit Consolidation lainat? Kuorma-autolainat? Autolainat? Hotellilainat? Jälleenrahoittaa lainat? ja lisää koululainoja? Aloituslainat? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    lainatarjous

    VastaaPoista
  101. Hei kaikki

    olemme rekisteröity yksityinen lainanantaja. Myönnämme lainoja, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä, jotka tarvitsevat päivittää taloudellista asemaansa maailmanlaajuisesti, erittäin alhaisella, 3 %:n vuosikorolla, 30 vuoden takaisinmaksuajalla kaikkialla maailmassa. Myönnämme lainoja 10 000 - 25 000 000 $. Lainat ovat hyvin vakuudellisia ja ensisijaisena tavoitteenamme on varmistaa maksimaalinen turvallisuus. Jos olet kiinnostunut, ota ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com

    VastaaPoista
  102. Tarvitsetko velanhoitolainaa maksaaksesi laskusi? Ota velkasi hallintaan tänään? Yrityslainan jatkotarjous nyt? Tarvitsetko lainaa tilisi takaisinmaksuun? Tarvitsetko lainaa? Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa? Lainoja liiketoiminnan laajentamiseen? Yrityksen perustaminen, koulutus, velkojen yhdistäminen. Kovan rahan luotto. Luottoa mistään? Tarjoamme lainaa alhaisella korolla 2% lainasta ilman luottotietojen tarkistusta, Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.


    tarvitsetko lainaa? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: dakany.endre@gmail.com


    Tarvitsetko hätälainaa? Tarjoamme lainoja 2%, tarjoamme velan vakauttamista, yrityslainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja, kodin jälleenrahoituslainoja, lisätietoja. Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  103. Tarvitsetko pikaisesti lainaa? Tarjoammeko henkilökohtaista lainaa? Yrityslainat? Liitteenä? Maatalouslaina? Koulutuslaina? Yhdistelmälainat? Kuorma-auto laina? Auto laina? Lainaa hotelliin? Jälleenrahoittaa lainoja? ja lisää koululainoja? Ensimmäinen laina? .Tarjoamme 2% korkoa! Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen (richardcosmos5@gmail.com).

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista